Forynge & re-brændstof din indre Drive

Jeg tror, at vi alle som solo-iværksættere, virksomhedsejere og ledere har brug for et klap på skulderen. Give dig ros. Hvorfor? Fordi vi har mod til at træde uden for boksen corporate og starte vores egen virksomhed, være vores egen chef og påtage sig den udfordring og ansvar kræves for dette eventyr. For selv overveje dette skridt skal vi have haft en drøm, en vision og en passion at bringe det ud i livet. Så anbefale dig selv.
Vi er nu, i erhvervslivet. Vi har arbejdet vores lille hjerner. Vi er dedikeret til at gøre vores drøm. Men er gået lidt tid og vi kan have opbrugt os idéer, at lidenskab, der engang brugt til at køre os fading og vores aldrig slutter “to do liste” ikke overskygger vores drømme.
Vær ikke modløs, vi behøver kun at tanke op. Billede det aldrig slutter trappe master i fitness-centret. Jeg ved vi alle frygter denne maskine, fordi det ser ud som du bare holde klatring og der er ingen landing. Men hvert trin er en yderligere progression. Hvert skridt bringer os til et højere niveau. Måske ved at læse disse strategier kan vi genopbygge vores passion og puste nyt liv i vores indre drive. Så lad os fokusere på et par ideer, som jeg har fundet for at være hjælpsom.
1) indsnævre din Niche
Jeg kender, som en kvinde, mor, hustru, husholderske og en kok, solo-iværksætter og så videre, jeg har tendens til at tro, at jeg kan klare det hele. Måske ikke med nåde, men jeg kan udrette en masse. Jeg er en multi-tasker. Vi antager, at hvis vi kan gøre det i vores personlige liv, bør det samme være tilfældet i vores professionelle liv. Ingen tvivl om, kan vi håndtere en masse. Og som solo-iværksættere der er en masse af hatte at bære. Virksomhedsejere er i reklame, marketing, regnskab osv. Men når det kommer til de tjenester, vi tilbyder, bør vi overveje “indsnævring vores niche”.
Vi kan være mere kyndig i et bestemt område af vores praksis. Ved honing i på vores kompetencer på dette område, vi skabe en konkurrencefordel, et område af ekspertise. Du kan placere dig selv som en leder i din egen industri. I modsætning til montering med en tusindedel af fagfolk tilbyde den samme service, er vi nu udsat for klientel som specialiseret i en bestemt færdighed. Vi kan også appellere mere specifikt til en “målgruppe”.
2) partnerskaber og alliancer
Ville du enig i, at vi alle har brug for støtte? Vi har brug for at bekræfte, at vi er på vej i den rigtige retning, en ressource for bistand eller en ærlig mening når vi har brug for rådgivning. Derfor er det vigtigt at gruppere os med en lang række personer, der er hyret inden for et lignende erhverv. Det øger også vores professionelle udseende til klienter, når vi kan henvise dem til en associeret af os, der har specialiseret sig i et bestemt område af ekspertise. (Derfor vigtigheden af at “indsnævre din niche”). Der er mange foreninger og links til støtte os i vores bestræbelser. Så gør de nødvendige forbindelser og integrere dig selv med en partner eller en alliance og forene sammen med et støttesystem. (F.eks. blive mere involveret med Fællesskabet på www.solo-e.com/community/ hvor du vil forbinde med personer, der kommer sammen for at du præsenterer dig selv med de ressourcer, du har brug for).
3) opretholde Passion
Ordet passion er beskrevet som: “entusiasme, begejstring, ønske om en bestemt aktivitet eller hengivenhed til en årsag”. Hvordan fastholder vi den entusiastiske tilgang? Fokus på dine kerne besked. Dette er den inderste stof af din virksomhed. Måske er vores business en konsulentvirksomhed. Hvorfor ikke fokusere på og tænke på hvordan du er givende andre andre til at udrette alt, hvad der er nødvendigt for dem ved at bistå dem med dine tjenester og/eller dine produkter.
Prøv at fokusere på den besked, du kommunikerer til andre og forsøger at indarbejde det i din daglige pligter. Kerne besked af min virksomhed er eksempelvis vækst. Ikke kun personlig vækst, men vækst i virksomheden og hjælpe andre virksomheder vokse, udvide og udvikle. Jeg forsøger at tillader klienter at se kvaliteten af min bekymring og jeg nyder den lejlighed jeg nødt til at hjælpe dem. Når de bliver mere produktive og øge fortjenesten, gavn jeg for! Mit motto er, “Hvis du vokse – jeg bliver!”
En anden måde at vedligeholde din passion er at finde ligheder i dine personlige værdier og din virksomhed. Alle af os har et bestemt moralkodeks. Vi alle har ting, der er af særlig betydning for os, og hvis vi harmonisere forbindelsen mellem vores arbejdsetik og vores personlige etik bliver vi lidenskabelige om, hvad vi gør. De fleste af os sætter pris på ærlighed fra vores familie, venner og kollegaer; af afspejler den samme oprigtighed til andre vi fremhæve dens betydning for os. Under synkronisering med vores personlige og forretningsmæssige værdier vil bringe om lidenskab, dermed hjælpe os til at nyde den entrepreneurielle oplevelse.
Fra min forretning til dit gid jer stor succes og glæde i din rejse.
Finde flere artikler som denne på – at holde Solo iværksættere Juiced, i erhvervslivet og i livet. Netværk med solo og små virksomhedsejere i vores fora, nyde vores nyhedsbrev og finde andre uddannelse opportunities.* **

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *