Køb og salg biler

Vores nabo Jose taler ikke meget engelsk, hvilket gør det svært at leve her i nordlige Michigan. Trods det lavede han et overskud på over $30.000 sidste år sælger biler ud af sin forhave. Det er rigtigt, han er en mekaniker, og det hjælper, men det ikke er nøglen til hans succes.
Nøglen til at købe og sælge biler
For at tjene penge sælge biler har du kender værdien af biler. At vide hvilke biler folk mest vil kunne hjælpe også, men enhver bil vil sælge for nogle pris, og du skal vide denne pris. Kør rundt ser på biler til salg, eller biler bare sidder tomgang i folks værfter. Når du kan nemt se på en bil og gæt hvor meget det vil sælge for, resten er nemt – tilbyde bare $1000 mindre. Du vil i sidste ende køber en bil og sælge den med fortjeneste. Så kan du og gentage processen.
For at begynde at lære om den brugte bilmarked, kan du se annoncer, holde for øje, at spørger priserne ikke er salgspriserne. Tage noter. Brugt bil prissætning guider, såsom “bluebook,” vise generelt oppustede detailpriser. Bruge dem, men går ud fra du vil sælge bilen til “lån værdi” eller gennemsnitlige engrospris. De er under alle omstændigheder godt at vise til dine potentielle købere.
Hvis du ikke ved noget om biler
Hvad nu hvis, ligesom mig, du ikke ved noget om køb og salg af biler og ikke ønsker at lære? Find en ven, der kender biler og ønsker at tjene penge. For eksempel, gav jeg min bror 950 dollar til at købe en gammel lastbil, fordi han sagde, det var det værd mere end det dobbelte. Sikker nok, han solgte det i en uge og vendte tilbage mine penge, plus halvdelen af $900 fortjenesten.
Jeg gav en anden ven $3200 til at købe en gammel plast-trehjulet bil. Han betalte $2200 for det, og sætte en transmission i det, sammen med andre mindre reparationer. Jeg vidste ikke, hvad en Corvette var, hvorfor nogen ville ønske en bil fra 1976, eller hvor man skal få en transmission sat i for $800. Heldigvis, min ven gjorde.
Mindre end to uger senere han solgte bilen for $4200 og vendte tilbage mine penge plus min halvdel af fortjenesten: $500. Jeg har gjort dette flere gange nu med venner, der ved mere om biler, end jeg gør. Er du kontanter fattige? En kort sigt kontantforskud på et kreditkort ville have kostet mig omkring $50, stadig forlader en fortjeneste på $450.
Her i Michigan siger loven, du har brug for en forhandler licens, hvis du sælger mere end seks biler i et år. Du kunne have seks titlen i dit navn, seks i din vens navn og seks i din kones navn. Det giver dig en god chance for at se om du kan lide business nok til at få en bil forhandlere licens. Kontroller de relevante love i din tilstand.
Nøglen til at købe og sælge biler for profit er viden – men du kan få det fra en ven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *