Giv aldrig op på din drøm!

Jeg kan levende huske den dag, jeg fik min første hjemmeside. Jeg havde ikke en anelse om, hvad jeg gjorde. Jeg havde ingen anelse om hvad en autoresponder var, hvad der krævedes for en affiliate, hvordan man opbygger en hjemmeside, hvordan man skriver artikler, eller den mindste ting om søgemaskineoptimering. Udtrykket “HTML” var netop det – et udtryk, jeg ikke vidste hvad det betød. Jeg påstår ikke, jeg var en computer idiot, men jeg var en total grønskolling til Affiliate Marketing eller for sags skyld til Internet Marketing.
Det har ikke været en nem vej. Jeg har brugt utallige timer foran min computerskærm og endnu flere timer at uddanne mig siden jeg startede mit hjemme-baseret virksomhed.
I min første par uger indså jeg til min rædsel, at jeg var forpligtet til at skrive annoncer og artikler samt undervise andre datterselskaber, hvad jeg gjorde. Dette var den rigeste del! Hvordan kunne jeg mentor andre når var clueless om, hvad jeg gør mig selv?
Jeg husker at tænke for mig selv, “Hvad i alverden laver jeg”? Da jeg fandt alternativer, vidste jeg, måtte jeg give det min alle.
Min mand, familie og venner holdt advarer mig om mange scams online men jeg var og stadig er fast besluttet på. Jeg kan tydeligt huske tilmelding til et af de gratis SEO optimering services i min tidlige dage af internetmarkedsføring. Deres svar var, at jeg bør tænke alvorligt over hvad jeg gjorde, da jeg ville aldrig gøre det på internettet. I stedet for at gøre mig lyst til at forlade, deres svar gjorde mig endnu mere fast besluttet på at lykkes! Nu havde jeg noget at bevise, ikke bare for mig selv og min familie, men også til, så kaldes SEO optimering selskab.
Jeg havde fået chancen for at ændre mit liv og jeg var ikke ved at lade min drøm glide væk bare fordi en person, der ikke kender mig troede, jeg ville ikke eller bør ikke lykkes. Jeg har altid nydt en udfordring og da jeg modtog min første check for bare $20, jeg vidste, jeg var på min vej. Det var ikke en stor check, men det viste sig, at mig og min familie, at der var penge at tjene online.
Kontrollen, der er meget større nu, og selv om jeg ved, jeg stadig har et stykke vej at gå, jeg er sikker på jeg vil lykkes og opfylde min drøm om at gøre slags penge jeg kunne aldrig tjene arbejder for nogen anden eller arbejder offline.
Ikke lade nogen stjæle dine drømme, nogensinde! Hvis du ønsker at starte dit hjem virksomhed, niveauer internettet lige vilkår. Det er stadig det bedste middel til at gøre en massiv mængde af penge med minimum udlæg. Hvis du er villig til at bruge tid at uddanne dig selv (som du ville gøre hvis du var startet nogen anden virksomhed) og arbejder et par ekstra timer, vil du i sidste ende opfylde dine drømme. Lad nogen afskrække dig. Der er stadig en masse penge at tjene på internettet, men det er ikke “blive rig hurtig” penge.
Hvis du har lidt eller ingen erfaring, er affiliate programmer stadig den bedste måde at komme i gang. De vil give resterende overskud for dig og din familie i lang tid fremover.
Hvis mig du tænker “Hvad i alverden laver jeg?” Husk, at svaret er dobbelt aldrig op og aldrig Give op på din drøm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.